НОВ ТРЕНД – ШЕСТОАГОЛНИ ПЛОЧКИ ВО КОМБИНАЦИЈА СО ДРВО

  • 1

Кога станува збор за уредување на подот во домот навикнати сме да го поставуваме ламинатот или паркетот во еден исти стил- одредено праволиниско движење кое можеби дури и станува досадно.Веќе извесен период како тренд се јавува сосема нов, поразличен, поинтересен начин на составување на подот кој го разигрува просторот и е интересен за очи.

 Всушност новиот тренд се состои од комбинација на шестоаголни плочки поврзани со дрвен под кој нам добро познато ни е како изгледа.

Претходно овој тренд беше забележан во кафетериите и рестораните низ светот,но го зазема својот простор во домовите.

Постојат милион начини како да ја изведете комбинацијата на истиот.

"ОВОЈ ТРЕНД НАЈПРВО Е ЗАБЕЛЕЖАН ВО КАФЕТЕРИИТЕ И РЕСТОРАНИТЕ"

Се зависи од Вашата имагинација за просторот кој го уредувате. Низ сликите погледнете одредени примери.

Овој тренд е идеален за ходниците или кујните во домовите, меѓутоа зошто да не го разиграте и просторот во дневната соба или трпезаријата така што плочките би ги поставиле под трпезариската маса или масичката во дневната соба на местото од досадните килими.

Compare listings

Compare