„НАПРАВИ САМ“ КРЕАЦИИ ОД ПВЦ ЦЕВКИ

  • 1

Поседувате стари ПВЦ цефки кои што ви сметаат ја нарушуваат организираноста на оставата или гаражата? Во тој случај еве неколку идеи како истите да ги искористите.

Не се грижете за тоа дали сите идеи би можеле да ги реализирате затоа што сите идеи се лесни и едноставни за реализација.

Од прегради за во соба до неверојатни ѕидни декорации и полици за вино – може да направите што сакате и на свој начин да го разубавите Вашиот дом.

"ОД ПВЦ ЦЕВКИ ДО ОРМАР ЗА ЧЕВЛИ"

ПВЦ цевките може да бидат со различен облик и должина. Токму затоа сите проекти кои се состојат од комбинација на овие цевки со некој други елементи го прават просторот уште поинтересен и поубав. Оосбено ако ги бојадисате во боја која што Ви е омилена или боја која што соодветно ќе се вклопи во просторот.

Во продолжение следат интересните „направи сам“ идеи.

Извор: www.enterijer.ba

Compare listings

Compare