СОБИ – НЕДЕСКИ

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

СОБИ – НЕДЕСКИ

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

Опис

Одлично место за одмор и релаксација во центарот на градот во близина на старото кино и чинарот.

На само 500м оддалеченост од плоштадот Св.Климент Охридски.

тел.за контакт:

+389 70 732 838

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18858

Типови

Compare listings

Compare