СОБИ – НЕДЕСКИ – ТИП 5

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

СОБИ – НЕДЕСКИ – ТИП 5

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

360° разгледување

Опис

Одлично место за одмор и релаксација во центарот на градот во близина на старото кино и чинарот.
На само 500м оддалеченост од плоштадот Св.Климент Охридски.


● Собата располага со 2 единечни кревети.
● Квадратура: 9м2.


Дополнителни информации:

Собите ТИП 4, ТИП 5 и ТИП 6 имаат заедничка бања.
Можност за изнајмување на собите ТИП 4, ТИП 5 И ТИП 6 заедно.

тел.за контакт:
+389 70 732 838

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18894
Соба
1
Површина
9 м2
Паркинг
Да
Кат
2
Максимум лица
2
Кревети
2 единечни кревети
Тоалет
1
Спални соби
1

Типови

Compare listings

Compare