СОБИ – НЕДЕСКИ – ТИП 1

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

СОБИ – НЕДЕСКИ – ТИП 1

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

Опис

Одлично место за одмор и релаксација во центарот на градот во близина на старото кино и чинарот.
На само 500м оддалеченост од плоштадот Св.Климент Охридски.


● Собата располага со 1 француски кревет и 2 единечни кревети, мини кујна и бања со туш кабина.
● Квадратура: 26м2.

тел.за контакт:
+389 70 732 838

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18860
Површина
26 м2
Паркинг
Да
Кат
Приземје
Тераса
Не
Максимум лица
4
Кревети
1 француски кревет и 2 единечни кревети
Тоалет
1
Спални соби
1

Типови

Compare listings

Compare