Опис

За љубителите на старата охридска архитектура и стариот дел на Охрид – Варош, собите Каневче ЈК се идеално место за резервација.
Лоцирани на само 10м од култната Св.Софија, почувствувајте го духот на стариот Охрид во модерно и пријатно уредување.


тел.за контакт:
+389 70 352 007
mail:
nkanevcev@gmail.com

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18954
Паркинг
Не
Кат
1
Тераса
Не

Compare listings

Compare