360° разгледување

Опис

За љубителите на старата охридска архитектура и стариот дел на Охрид – Варош, собите Каневче ЈК се идеално место за резервација.
Лоцирани на само 10м од култната Св.Софија, почувствувајте го духот на стариот Охрид во модерно и пријатно уредување.


Соба бр.1 располага со 1 француски кревет.
● Максимален број лица за сместување: 2
● Квадратура: 12м2

тел.за контакт:
+389 70 352 007
mail:
nkanevcev@gmail.com

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

 

Основни карактеристики

Шифра
18961
Соба
1
Површина
12 м2
Паркинг
Во околината
Кат
1
Тераса
Не
Максимум лица
2
Кревети
1 француски кревет
Тоалет
1

Compare listings

Compare