SB APARTMENTS

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

Опис

Лоцирани на само 450м од градскиот плоштад, SB APARTMENTS се одлична можност за сместување во централното јадро во близина на стариот град и чаршијата.

Само 5 минути пешачење по Охридската чаршија ќе Ве одведат до брегот на Охридското езеро.
Луксузни, нови и модерни апартмани за пријатен и удобен одмор.


тел.за контакт:
+389 70 285 339

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
19000
Паркинг
Во околината
Кат
1
Тераса
Да

Compare listings

Compare