SB APARTMENTS – AПАРТМАН БР. 2

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

SB APARTMENTS – AПАРТМАН БР. 2

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

360° разгледување

Опис

Лоцирани на само 450м од градскиот плоштад, SB APARTMENTS се одлична можност за сместување во централното јадро во близина на стариот град и чаршијата. Само 5 минути пешачење по Охридската чаршија ќе Ве одведат до брегот на Охридското езеро.


АПАРТМАН БР.2 располага со 1 француски кревет и 2 единечни кревети.

● Максимален број лица за сместување: 4
● Квадратура: 32м2

тел.за контакт:
+389 70 285 339

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

 

Основни карактеристики

Шифра
19010
Соба
1
Бања
1
Површина
32 м2
Паркинг
Во околината
Кат
1
Тераса
Да
Максимум лица
4
Кревети
1 француски кревет и 2 единечни кревети.

Compare listings

Compare