Плац – 549м2, с. Долно Лакочереј

Долно Лакочереј, Охрид

Плац – 549м2, с. Долно Лакочереј

Долно Лакочереј, Охрид

360° разгледување

Опис

Се продава плац со вкупна површина 549м2, во село Долно Лакочереј.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 902, КП 2471/1, КО Долно Лакочереј
● Плацот е погоден за изградба на земјоделски објект.
● Излегува на пат.
● На 10м приклучок за струја, вода, телефон.
● 4км оддалеченост од влезот на Охрид

Основни карактеристики

Шифра
1272
Површина
549 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг