Деловен простор – 76м2, Центар

  • 102,600€
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Деловен простор – 76м2, Центар

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • 102,600€

Опис

Се продава деловен простор со вкупна површина 76м2, на приземје, во центарот на Охрид, во близина на Охридска Банка.


РАСПОРЕД:

● две посебни простории, мини кујна, тоалет.

Основни карактеристики

Шифра
767
Соби
2
Бања
1
Површина
76 м2
Кат
Приземје
Катност
П+6+Пк

Детални карактеристики

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг