АПАРТМАНИ АЛЕКСАНДРА

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

АПАРТМАНИ АЛЕКСАНДРА

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

Опис

Сместени во центарот на Охрид на само 300м од Охридската чаршија и 800м од плоштадот Св.Климент Охридски Aпартманите АЛЕКСАНДРА се одличен избор за Вашиот одмор.

тел.за контакт:
+389 71 820 444
+389 72 702 935

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18919
Паркинг
Да
Кат
5
Лифт
Да
Тераса
Да

Compare listings

Compare