360° разгледување

Опис

Во мирно и пријатно окружување, на само 750м од старата охридска чаршија е лоциран АПАРТМАНОТ ВЕЛОСКИ.
Удобен фамилијарен апартман кој располага со 1 француски кревет и 2 софи.


● Максимален број лица за сместување: 4
● Квадратура: 50м2

тел.за контакт:
+389 70 261 689
mail:
lakihm@yahoo.com

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18967
Соби
2
Површина
50 м2
Паркинг
Да
Кат
1
Лифт
Не
Тераса
Да
Максимум лица
4
Кревети
1 француски кревет и 2 софи
Тоалет
1
Спални соби
1

Compare listings

Compare