АПАРТМАН КАНЕО

  • *
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

АПАРТМАН КАНЕО

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • *

360° разгледување

Опис

Со воодушевувачки поглед кон црквата Св.Јован Канео, езерото и околните планини, апартманот Канео нуди едно поразлично доживување на Охрид.
Лоциран во стариот дел на градот „Варош“, на само 200м од црквата Св.Јован Канео и 8 минути пешачење до градскиот плоштад, тесните стари градски улички ќе ви го доловат Охрид од еден друг агол.
Апартманот располага со 2 единечни кревети и софа.


● Максимален број лица за сместување: 4
● Квадратура: 41м2

тел.за контакт:
+ 389 78 584 735
mail:
sonjaohmk@yahoo.com

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
19017
Соби
2
Бања
1
Површина
41 м2
Паркинг
Да
Максимум лица
4
Кревети
2 единечни кревети и софа
Спални соби
1

Compare listings

Compare