APARTMAN ALEX

  • *
Стара автобуска-Општина-Комерцијална Банка, Охрид

APARTMAN ALEX

Стара автобуска-Општина-Комерцијална Банка, Охрид
  • *

360° разгледување

Опис

Лоциран на само 250м од градскиот плоштад, APARTMAN ALEX е одлична можност за сместување во централното јадро во близина на шеталиштето покрај кејот, стариот град и чаршијата.
Луксузен, нов и модерен апартман за пријатен и удобен одмор.


Апартманот располага со 1 француски и 1 единечен кревет.
● Максимален број лица за сместување: 4
● Квадратура: 43м2

тел.за контакт:
+389 76 206 155
mail:
gjokoums@yahoo.com

Без провизија. Директен контакт со сопствениците.

*Цената зависи од периодот на изнајмување. Контактирајте го сопственикот за повеќе информации.

Основни карактеристики

Шифра
18983
Соби
2
Површина
43 м2
Паркинг
Да
Кат
4
Лифт
Да
Тераса
Да
Максимум лица
4
Кревети
1 француски и 1 единечен кревет
Тоалет
1
Спални соби
1

Compare listings

Compare