Куќа – 98м2 + 80м2 двор, Пештани

  • 65,000€
Пештани, Охрид

Куќа – 98м2 + 80м2 двор, Пештани

Пештани, Охрид
  • 65,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - 59м2 (кујна со трпезарија, бања, претсобје, 2 соби, тоалет, остава)

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
● КАТ 1: - 39м2 (претсобје, 2 соби, тераса(2м2))

3Д ПЛАН - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - 59м2 (кујна со трпезарија, бања, претсобје, 2 соби, тоалет, остава)

3Д ПЛАН - КАТ 1

Опис:
● КАТ 1: - 39м2 (претсобје, 2 соби, тераса(2м2))

Опис

Се продава куќа (П+1) со вкупна површина 98м2 + 80м2 двор, во центарот на Пештани, на 50м оддалеченост од езеро.


* Во постапка на легализација и приватизација.

Основни карактеристики

Шифра
945
Спални соби
2
Соби
5
Бања
1
Површина
98 м2
Површина/Двор
80 м2
Позиција
Југ
Катност
П+1
Тоалет
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг