Плац – 100м2, во близина на старо кино

  • 150,000€
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Плац – 100м2, во близина на старо кино

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • 150,000€

Опис

Се продава плац со постоечка стара куќа во близина на старо кино.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 8733, КП 15007, КО Охрид 3
● Површина: 100м2.

● Според детален урбанистички план предвидена е градба: П + 3 + Пк (висина 13.2м).
– Процент на изграденост: 71,2% (односно 71,2м2 основа на површина под објект)
– Вкупна изградена површина: 356м2.

Основни карактеристики

Шифра
940
Површина
100 м2
Катност
П+3+Пк

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг