Дуплекс – 124м2, нас. Охридати

  • 142,600€
Долна Влашка Маала-Охридати, Охрид

Дуплекс – 124м2, нас. Охридати

Долна Влашка Маала-Охридати, Охрид
  • 142,600€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - КАТ 3

Опис:
● KAT 3 - површина: 65м2 (60м2 + 5м2 тераса) распределени во претсобје, пространа дневна соба со трпезариски простор кои излегуваат на тераса, кујна, тоалет, остава,

СКИЦА - МАНСАРДА

Опис:
● МАНСАРДА - површина: 59м2 распределени во претсобје кое води кон 3 спални соби, 2 бањи, остава.

3Д ПЛАН - КАТ 3

Опис:
● KAT 3 - површина: 65м2 (60м2 + 5м2 тераса) распределени во претсобје, пространа дневна соба со трпезариски простор кои излегуваат на тераса, кујна, тоалет, остава,

3Д ПЛАН - МАНСАРДА

Опис:
● МАНСАРДА - површина: 59м2 распределени во претсобје кое води кон 3 спални соби, 2 бањи, остава.

Опис

Се продава дуплекс (3кат и мансарда) со вкупна површина 124м2 (119м2 површина на стан + 5м2 тераса),  со лифт, северозападно ориентиран, во населба Охридати, во близина на Комерцијална банка.


* Станот има сопствено парно.
Има простор за договор околу цената.

Основни карактеристики

Шифра
902
Соби
4
Бањи
2
Површина
124 м2
Паркинг
Заеднички
Кат
3
Позиција
Северозапад
Лифт
Да
Тераса
Да
Катност
П+3+Ма
Тоалет
1
Спални соби
3

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг