Плац – 1542м2, Дебело поле

  • 30,840€
Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман,

Плац – 1542м2, Дебело поле

Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман,
  • 30,840€

Опис

Се продава плац со вкупна квадратура од 1542м2 во Охрид – Дебело поле, К.О. Охрид 4.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 101038, КП 2/1, 2/3, 1/3, 2/4, 1/1, 1/4, 3/2, КО Охрид 4
● Плацот е со потребната инфраструктура.
● Цена: 20 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
872
Површина
1542

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг