Плац – 404м2, нас. Видобишта

  • 20,000€
Видобишта, Охрид

Плац – 404м2, нас. Видобишта

Видобишта, Охрид
  • 20,000€

Опис

Се продава плац со вкупна површина 404м2 во населба Видобишта, во близина на стобекс.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Согласно урбанистичкиот план предвидено е градба – П + 1.
* Имотен лист 64718, КП 4400/2, 4389/2, КО Охрид 4

Основни карактеристики

Шифра
847
Површина
404 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг