Куќа – 109м2, Кошишта

  • 100,000€/наместена
Кошишта, Охрид

Куќа – 109м2, Кошишта

Кошишта, Охрид
  • 100,000€/наместена

Опис

Се продава куќа П+1+Ма со вкупна површина 109м2, во Кошишта во близина на старата чаршија.


РАСПОРЕД:

● ПРИЗЕМЈЕ:
– 34м2 (претсобје кое води кон дневна соба, бања),
● КАТ 1:
– 38м2 (36м2 + 2м2 тераса) кои се распределени во дневна соба со трпезарија, кујна, тераса), мансарда: 37м2 (две спални соби, бања).


* Куќата е во постапка на легализација.

Основни карактеристики

Шифра
833
Спални соби
2
Соби
5
Бањи
2
Површина
109 м2
Паркинг
Не
Позиција
Североисток
Катност
П+1+Ма

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг