Куќа – 329м2 + 1501м2 двор, Рамне

Рамне, Охрид

Куќа – 329м2 + 1501м2 двор, Рамне

Рамне, Охрид

360° разгледување

Опис

Се продава луксузно опремена куќа (Су + Пр + 1), во Рамне, на само 2км од Охрид.
Површина: 329м2 + 1501м2 хортикултурно уреден двор.


РАСПОРЕД:

● СУТЕРЕН:
– површина: 68м2 кои се наменети за гаражен простор, апартман, помошна просторија; дополнителни простории во двор со површина 44м2;
● ПРИЗЕМЈЕ:
– површина: 129м2 кои вклучуваат пространо претсобје кое води кон дневен простор со кујна и трпезарија кои поседуваат тераса со поглед кон Охрид, тоалет;
● КАТ 1:
– површина: 88м2 – три спални соби од кои едната поседува сопствена бања, тоалет, тераса.


* Куќата има подно греење.

Основни карактеристики

Шифра
812
Соби
7
Бања
1
Површина
329 м2
Површина/Двор
1501 м2
Гаража
1
Подрум
Да
Позиција
Југозапад
Катност
Су+П+1
Тоалет
2
Спални соби
3

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг