Двособен стан – 50м2, во близина на Хотел Милениум

  • 75,000€
Долна Влашка Маала-Охридати, Охрид

Двособен стан – 50м2, во близина на Хотел Милениум

Долна Влашка Маала-Охридати, Охрид
  • 75,000€

Опис

Се продава двособен стан со вкупна површина 50м2, на високо приземје, јужно ориентиран во близина на Хотел Милениум.


РАСПОРЕД:

● дневна соба со кујна и трпезарија, спална соба, бања, тераса.


* Квадратурата на станот по имотен лист изнесува 44м2(42м2 површина на стан + 2м2 тераса) додека останатите 6м2 (тераса) не се на имотен лист.
* Цената за наместен стан изнесува: 85 000 евра, додека за празен стан изнесува 75 000 евра.

Основни карактеристики

Шифра
757
Соби
2
Бања
1
Површина
50 м2
Паркинг
Не
Кат
Високо приземје
Позиција
Југ
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+3+Пк
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг