ПЛАЦ – 144М2, ПОДМОЛЈЕ

  • 10,000€
Подмолје, Охрид

ПЛАЦ – 144М2, ПОДМОЛЈЕ

Подмолје, Охрид
  • 10,000€

Опис

Се продава плац со камп приколка во Подмолје.
Вкупна квадратура 144м2.


Дополнителни информации:

* Имотен лист 1211, КП 942/12, КО Оровник

Основни карактеристики

Шифра
744
Површина
144 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг