Земјоделско земјиште 4777м2, Долно Лакочереј

  • 13,000€
Долно Лакочереј, Охрид

Земјоделско земјиште 4777м2, Долно Лакочереј

Долно Лакочереј, Охрид
  • 13,000€

360° разгледување

Опис

Се продава земјоделско земјиште 4777м2 во Долно Лакочереј во близина на игралиштето.


Дополнителни информации:

* Имотен лист : 1202, К.П. 328/1, Долно Лакочереј – ВОН Г.Р.

? Земјиштето е погодно за изградба на земјоделски објект, монтажен магацин, хала или некој друг времен објекти.
? Погодно за одгледување на земјоделски култури (јаболков, црешов насад, лешници и слично)
Во близина на земјиштето поминува реката Далјан.

Основни карактеристики

Шифра
835
Површина
4777 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг