Трособен стан – 58м2, центар

  • 50,000€
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Трособен стан – 58м2, центар

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • 50,000€

Опис

Се продава трособен стан со површина 58м2 на високо приземје, исток – запад ориентиран во центарот на Охрид, во близина на Охридска Банка.


РАСПОРЕД:

● претсобје кое води кон дневна соба – кујна со трпезарија со излез на тераса, 2 спални соби со франциски балкони,  бања, остава.

Основни карактеристики

Шифра
331
Соби
3
Бања
1
Површина
58 м2
Паркинг
Заеднички
Кат
Високо приземје
Позиција
Исток-запад
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+4
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг