Нива – 2146 м2, месност Дренје

  • 8,584€
Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид

Нива – 2146 м2, месност Дренје

Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид
  • 8,584€

Опис

Се продава нива во месноста Дренје, Долно Лакочереј, Вон град.
● Површината на нивата изнесува 2146м2.


Дополнителни информации:

* Имотен лист 363, КП 1026/1, КО Долно Лакочереј – Вон град
● Цена: 4 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
306
Површина
2146 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг