Нива- 4734м2, месност Дренје

  • 33,138€
Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид

Нива- 4734м2, месност Дренје

Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид
  • 33,138€

Опис

Се продава нива во месноста Дренје, Долно Лакочереј- Вон град.
● Вкупна површина: 4734 м2.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 363, КП 1056, КО Долно Лакочереј – Вон град
● На 100 метри од нивата има приклучок за вода и струја. Нивата излегува на пат.
● Цена: 7 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
305
Површина
4734 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг