КУЌА – 248М2 + 197М2 ДВОР, ВАРОШ

  • 335,000€
Стар град, Охрид

КУЌА – 248М2 + 197М2 ДВОР, ВАРОШ

Стар град, Охрид
  • 335,000€

360° разгледување

Опис

Се продава куќа, П+1, со вкупна површина 248м2 + 197м2 двор, во стариот дел на Охрид, Варош во близина на Античкиот театар.


КВАДРАТУРА ПО КАТОВИ:

● Приземје – вкупна површина: 110м2.
● Кат 1 – вкупна површина: 138м2.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Можност за доградба на уште 1 кат.
* Потребно е реновирање.
* Поглед на езеро.
* Moжност за станбено домување во комбинација со издавачки капацитети. (Има изработен проект за комплетна реновација и пренамена на целиот објект во 8 издавачки – засебни целини – апартмани.)
* Година на градба: 80ти.

Основни карактеристики

Шифра
21347
Соби
8
Површина
248
Површина/Двор
195
Паркинг
Да
Позиција
Југ
Тераса
Да
Катност
П+1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг