Земјиште – 1388м2, Горица

  • 124,920€
Рача-Велестово-Горица, Охрид

Земјиште – 1388м2, Горица

Рача-Велестово-Горица, Охрид
  • 124,920€

Опис

Се продава земјиште со вкупна површина 1388м2, место викано Горица.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

Имотен лист 91803, КО Охрид 4
* Во моментов не е урбанизирано(нема детален урбанистички план).
* Погодно за одгледување лозје или изградба на времен (стопански) објект како хала, магацин, складиште и сл.

Цена: 90 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
21269
Површина
1388

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг