Земјиште – 1460м2, Горица

  • 102,200€
Рача-Велестово-Горица, Охрид

Земјиште – 1460м2, Горица

Рача-Велестово-Горица, Охрид
  • 102,200€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште во месност позната како Горица, на 2,5км оддалеченост од влезот на Охрид (кај бензиска Макпетрол).


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

● Површина: 1460м2.

– Земјиштето со вкупна површина 1460м2 излегува на патот Охрид – Св.Наум.
Имотен лист 7518, КП 6149, КО Охрид 4


* Во моментов не е урбанизирано(нема детален урбанистички план).
* Во близина приклучок за струја и вода.
* Погодно за одгледување лозје или изградба на времен (стопански) објект како хала, магацин, складиште и сл.
* Може компензација на земјиштето со соодветна понуда.


Цена: 70 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
21258
Површина
1460

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг