Земјиште – 4119м2, нас. Радоица Новичиќ

  • 164,760€
Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид

Земјиште – 4119м2, нас. Радоица Новичиќ

Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид
  • 164,760€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште, населба Радоица Новичиќ, на само 3,5км оддалеченост од центарот на Охрид (Охридска банка).


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

● Површина: 4119м2.
– 4119м2: Имотен лист 2630, КП 570, КО Охрид 4


● Земјиштето излегува на главниот пат (ул.Радоица Новичиќ).
● Поседува потребна инфраструктура (вода, канализација, струја).
● Погодно за одгледување секаков вид земјоделски култури или изградба на времен (стопански) објект како хала, магацин, складиште и сл.

* Цена: 40 евра/м2.

Основни карактеристики

Шифра
21232
Површина
4119

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг