Двособен стан – 41м2, Центар

  • по договор
Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид

Двособен стан – 41м2, Центар

Централно подрачје(Охридска Банка), Охрид
  • по договор

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● дневен простор со трпезарија и кујна, спална соба со излез на тераса, бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● дневен простор со трпезарија и кујна, спална соба со излез на тераса, бања.

3Д ПЛАН врз основа на моменталната состојба

Опис:
РАСПОРЕД: ● дневен простор со трпезарија и кујна, спална соба со излез на тераса, бања.

Опис

Се продава двособен стан со вкупна површина 41м2 (38м2 површина на стан + 3м2 тераса), на 1ви кат, со лифт, источно ориентиран во центарот на Охрид, во близина на Охридска банка(300м до Охридска банка).


– завршна фаза на градба
– внатрешни преградни ѕидови изведени со блок тула – 12см
– надворешни ѕидови изведени со градежни блокови со дебелина 25см
– фасадна обработка – ТЕРМОФАСАДА – облагање со СТИРОДУР плочи, со дебелина 5см
– керамички плочки во кујна и бања
– станбен простор – буков паркет, д=2,5см
– ПВЦ дограма со термопан стакло
– можност за купување паркинг простор (6 000 евра)

 

Основни карактеристики

Шифра
19108
Соби
2
Бања
1
Површина
41 м2
Година на градба
2020
Подрум
Не
Кат
1
Позиција
Исток
Лифт
Да
Тераса
Да
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг