Трособен стан – 82м2, влез на Охрид

  • 55,000€/наместен
Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид

Трособен стан – 82м2, влез на Охрид

Влез на Охрид(Скопје) - х.Дончо, Охрид
  • 55,000€/наместен

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија и кујна, 2 спални соби, бања, тераса, (двор кој не е на имотен лист)

3Д ПЛАН

Опис:
претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија и кујна, 2 спални соби, бања, тераса, (двор кој не е на имотен лист)

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 82м2 (77м2 површина на стан + 5м2 тераса), на приземје, источно ориентиран на влезот на Охрид, во близина на бензиската Лукоил.


* Станот поседува двор со вкупна површина 25м2 кој не е на имотен лист.
* Цената се однесува на наместен стан.

Основни карактеристики

Шифра
1333
Спални соби
2
Соби
3
Бања
1
Површина
82 m2
Година на градба
2015
Подрум
Не
Кат
Приземје
Позиција
Исток
Лифт
Да
Тераса
Да
Катност
П+6+Пк

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг