Куќа – 351м2 + 63м2 двор, нас. Христо Узунов

  • 160,000€
Христо Узунов, Охрид

Куќа – 351м2 + 63м2 двор, нас. Христо Узунов

Христо Узунов, Охрид
  • 160,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
- ПРИЗЕМЈЕ: * површина: 89м2, распределени во претсобје, пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса и двор, спална соба со излез на тераса, бања, остава

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
- KAT 1: * површина: 91м2, распределени во претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса, 2 спални соби со излез на заедничка тераса, бања

СКИЦА - КАТ 2

Опис:
- КАТ 2: * површина: 94м2, распределени во претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса, 2 спални соби со излез на заедничка тераса, бања

СКИЦА - ПОТКРОВЈЕ

Опис:
- ПOТКРОВЈЕ: * површина: 77м2, распределени во претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија и кујна со излез на тераса, спална соба, бања, остава.

ПЛАН - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
- ПРИЗЕМЈЕ: * површина: 89м2, распределени во претсобје, пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса и двор, спална соба со излез на тераса, бања, остава

ПЛАН - КАТ 1

Опис:
- KAT 1: * површина: 91м2, распределени во претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса, 2 спални соби со излез на заедничка тераса, бања

ПЛАН - КАТ 2

Опис:
- КАТ 2: * површина: 94м2, распределени во претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија и кујна со излез на тераса, 2 спални соби со излез на заедничка тераса, бања

ПЛАН - ПОТКРОВЈЕ

Опис:
- ПOТКРОВЈЕ: * површина: 77м2, распределени во претсобје кое води кон простран дневен простор со трпезарија и кујна со излез на тераса, спална соба, бања, остава.

Опис

Се продава куќа П + 2 + Пк, со вкупна површина 351м2 + 63м2 двор, во населба Христо Узунов.


Дополнителни информации:

** Одлична локација во близина на центарот на градот, училиште, градинка, маркети.
** Куќата има услови да се адаптира за живеење на 4 фамилии или комбинирано живеење и издавање.
** Година на градење: 1986, поткровје – 2015 год.
** Опции за продажба: наместена или празна, можност за замена за стан со доплата.

Основни карактеристики

Шифра
1329
Спални соби
6
Соби
14
Бањи
4
Површина
351 м2
Површина/Двор
63 м2
Година на градба
1986
Катност
П+2+Пк

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг