Деловен простор – 78м2, нас. Расадник

  • 78,000€
Расадник, Охрид

Деловен простор – 78м2, нас. Расадник

Расадник, Охрид
  • 78,000€

Опис

Се продава деловен простор во населба Расадник.
Вкупна површина: 78м2, приземје.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

● Распоред: 2 простории (канцеларија и магацин) и тоалет.
● Деловниот простор е погоден за маркет, канцеларија, магацински простор и сл.

Основни карактеристики

Шифра
1328
Соби
2
Површина
78 м2
Паркинг
Заеднички
Кат
Приземје
Позиција
Исток
Катност
П+5
Тоалет
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг