Трособен стан – 78м2 + 39м2 тераси и двор, нас. Лескајца

  • 63,000€
Лескајца, Охрид

Трособен стан – 78м2 + 39м2 тераси и двор, нас. Лескајца

Лескајца, Охрид
  • 63,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● простран дневен простор со трпезарија, соба со кујна, спална соба, тоалет, бања, 2 тераси, двор.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● простран дневен простор со трпезарија, соба со кујна, спална соба, тоалет, бања, 2 тераси, двор.

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 117м2 (78м2 површина на стан + 39м2 тераси и двор), на приземје,  јужно ориентиран во населба Лескајца.


* Станот може да биде поделен на две посебни целини (со сопствени влезови).

Основни карактеристики

Шифра
1327
Соби
3
Бања
1
Површина
78 м2
Површина/Двор
39 м2
Година на градба
2010
Подрум
Не
Паркинг
Заеднички
Кат
Приземје
Позиција
Југ
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+3+Пк
Тоалет
1
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг