Двособен стан – 57м2, во близина на Историски Архив

  • 35,000€
Гимназија-Минимаркет, Охрид

Двособен стан – 57м2, во близина на Историски Архив

Гимназија-Минимаркет, Охрид
  • 35,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● дневен простор со трпезарија со излез на тераса, кујна со излез на тераса, претсобје кое води кон спална соба и бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● дневен простор со трпезарија со излез на тераса, кујна со излез на тераса, претсобје кое води кон спална соба и бања.

Опис

Се продава двособен стан со вкупна површина 57м2 (46м2 површина на стан + 11м2 тераси), на 6ти кат (последен), без лифт, северозападно ориентиран во близина на Историски Архив.


* Дневната соба има излез на уште една тераса со вкупна површина 10м2 која не е на имотен лист.

Основни карактеристики

Шифра
1325
Соби
2
Бања
1
Површина
57 м2
Подрум
Не
Паркинг
Заеднички
Кат
6
Позиција
Северозапад
Лифт
Не
Тераса
Да
Катност
П+6
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг