Трособен стан – 68м2, Лагадин

  • 81,600€
Лагадин, Охрид

Трособен стан – 68м2, Лагадин

Лагадин, Охрид
  • 81,600€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ТРОСОБЕН СТАН - 68М2

Опис:
● Распоред: - претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија и кујна, 2 спални соби, бања, тераса.

3Д ПЛАН - ТРОСОБЕН СТАН - 68М2

Опис:
● Распоред: - претсобје кое води кон дневен простор со трпезарија и кујна, 2 спални соби, бања, тераса.

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 68м2 (63м2 површина на стан + 5м2 тераса), на 2ри кат, со лифт, североисточно ориентиран, во Лагадин.


Цена: 81 600 евра (1200 евра/м2)

Основни карактеристики

Шифра
1323
Соби
3
Бања
1
Површина
68
Година на градба
2015
Подрум
Не
Паркинг
Заеднички
Кат
2
Позиција
Североисток
Лифт
Да
Тераса
Да
Катност
П+3
Тоалет
1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг