Земјиште – 1226м2, Горица

  • 122,600€
Рача-Велестово-Горица, Охрид

Земјиште – 1226м2, Горица

Рача-Велестово-Горица, Охрид
  • 122,600€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште на атрактивна локација – Горица, на само 200м од брегот на Охридско езеро.
● Вкупна површина: 1226м2.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 104075, КП 5964/25, КО Охрид 4
* УЗ.17. – Во моментов не е урбанизирано(нема детален урбанистички план).
* Во близина се наоѓаат патот Охрид – Св. Наум, хотели, плажи.
* 3,6км оддалеченост од влезот на Охрид (бензиска Макпетрол).

Основни карактеристики

Шифра
1321
Површина
1226 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг