Плац – 518м2, нас. Радојца Новичиќ

  • 20,720€
Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид

Плац – 518м2, нас. Радојца Новичиќ

Радојица Новичиќ-Лакочереј-Орман, Охрид
  • 20,720€

360° разгледување

Опис

Се продава плац со вкупна површина 518м2, на 1,5км оддалеченост од Охрид(ул. Железничка), во населба Радојца Новичиќ (Црногорци).


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 103718, КП 1875/3, КО Охрид 4
* Максимална катност за градба: П+2.
* Во близина на плацот има асфалтен пат, како и можност за приклучување на вода, струја и канализација.

Основни карактеристики

Шифра
1320
Површина
518 м2
Катност
П+2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг