Земјиште – 1920м2, нас. Рача

  • 115,200€
Рача-Велестово-Горица, Охрид

Земјиште – 1920м2, нас. Рача

Рача-Велестово-Горица, Охрид
  • 115,200€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште со вкупна површина 1920м2, на потегот помеѓу Рача и Велестово.
Земјиштето се наоѓа на само 2,5км оддалеченост од влезот на Охрид, во мирен и пријатен предел.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 2112 и 2113, КП 277 И КП 278, КО Велестово
* Поглед кон езеро.
* Веднаш до земјиштето има приклучок за вода, додека во непосредна близина и приклучок за струја.
* Моментално на земјиштето има лозје.
* Пристапно од повеќе улички.

Основни карактеристики

Шифра
1313
Површина
1920 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг