Земјиште – 5263м2, нас. Далјан

  • 421,040€
Далјан, Охрид

Земјиште – 5263м2, нас. Далјан

Далјан, Охрид
  • 421,040€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште со вкупна површина од 5263м2 во населба Далјан.
Земјиштето се наоѓа на оддалеченост од 2.4км од центарот на Охрид и 500м од брегот на езерото.
Во близина се наоѓа извидничкиот камп.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист: 101894, КП 2608/5, 6413/12, КО Охрид 4
* Погодно за одгледување секаков вид земјоделски култури или изградба на времен (стопански) објект како хала, магацин, складиште и сл.
* Покрај земјиштето поминува реката Далјан.
* Во близина приклучок за вода и струја.

Цена: 80 евра/м2

Основни карактеристики

Шифра
1310
Површина
5263 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг