Земјиште – 3670м2, нас. Св. Стефан

  • 440,400€
св.Стефан-Шипокно, Охрид

Земјиште – 3670м2, нас. Св. Стефан

св.Стефан-Шипокно, Охрид
  • 440,400€

360° разгледување

Опис

Се продава земјиште со вкупна површина од 3670м2 во населба Св. Стефан.
Земјиштето се наоѓа на оддалеченост од 3.5км од Охрид и 500м од брегот на езерото.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист: 1324, КП 2418/3, 2419/2, 2420/2, 2421/2, КО Коњско
* Во моментов нема детален урбанистички план, но со создавање услови во иднина ќе може да се гради индивидуален објект.
* Пристапен пат до земјиштето.
* Во близина приклучоци за вода и струја.
* Цена: 120 евра/м2

Основни карактеристики

Шифра
1309
Површина
3670 м2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг