Плац – 430м2, во близина на Железничка

  • 36,550€
Железничка-15-ти Корпус, Охрид

Плац – 430м2, во близина на Железничка

Железничка-15-ти Корпус, Охрид
  • 36,550€

360° разгледување

Опис

Се продава плац со вкупна површина 430м2, во месноста Дебело Поле, непосредно до улица Железничка.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист: 103431, КП 3318/4, 3319/2, КО Охрид 4
* Според урбанистичкиот план, на плацот е предвидена градба П+2, со основа 9м x 12м(вкупна површина на основа 108м2).
* Плацот ја поседува потребната инфраструктура.

Основни карактеристики

Шифра
1304
Површина
430 м2
Катност
П+2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг