Сервис/станбен простор – 781м2 + 548м2 двор, Пештани

Пештани, Охрид

Сервис/станбен простор – 781м2 + 548м2 двор, Пештани

Пештани, Охрид

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА - ПРИЗЕМЈЕ

Опис:
● ПРИЗЕМЈЕ: - површина: 377м2, во кое се сместени канцелариски простор и работилница (сервис за автомобили),

СКИЦА - КАТ 1

Опис:
● KAT 1: - површина: 404м2, кои се распределени во претсобје, кујна, дневен простор со трпезарија, 2 спални соби, бања, тераса, магацински и складишен простор.

Опис

Се продава сервис/станбен простор П+1, со вкупна површина 781м2 + 548м2 двор, во Пештани.


ОБЈЕКТОТ СЕ СОСТОИ ОД:

● ПРИЗЕМЈЕ:
– површина: 377м2, во кое се сместени канцелариски простор и работилница (сервис за автомобили),
● KAT 1:
– површина: 404м2, кои се распределени во претсобје, кујна, дневен простор со трпезарија, 2 спални соби, бања, тераса, магацински и складишен простор.


* Објектот е во постапка на легализација.
* Вкупна површина на плацот: 856м2(308м2 земјиште под зграда + 548м2 двор).
* Можност за доградба на уште еден кат.
* Поглед на езеро.
* Асфалтиран пат во должина од 58м од регионалниот пат Охрид – Св.Наум.
* Можност за пренамена на сервисот.

Основни карактеристики

Шифра
1288
Соби
8
Бања
1
Површина
781 м2
Површина/Двор
548 м2
Година на градба
1980,1990
Подрум
Да
Паркинг
Да
Позиција
Запад
Тераса
Да
Катност
П+1
Тоалет
1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг