Куќа – 54м2 + 419м2 двор, нас. Лескоец

  • 55,000€
Лескоец, Охрид

Куќа – 54м2 + 419м2 двор, нас. Лескоец

Лескоец, Охрид
  • 55,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје/кујна, 2 соби, бања.

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје/кујна, 2 соби, бања.

Опис

Се продава куќа, П, со вкупна површина 54м2 (46м2 внатрешна површина + 8м2 тераса) + 419м2 двор во населба Лескоец.


* Година на градба: 2010.
* Подрумски простор: 16м2.

* Можност за користење на делот под покривот.
– Максимална висина: 2.3м.

Основни карактеристики

Шифра
1284
Соби
2
Бања
1
Површина
54 м2
Површина/Двор
419 м2
Година на градба
2010
Подрум
Да
Површина/Подрум
16м2
Паркинг
Да
Позиција
Југ
Катност
П
Спални соби
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг