Плац – 784м2, Видобишта

  • 39,200€
Видобишта, Охрид

Плац – 784м2, Видобишта

Видобишта, Охрид
  • 39,200€

Опис

Се продава плац со вкупна површина 784м2, населба Видобишта.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

* Имотен лист 100430, КП 4401/3, КО Охрид 4
● Според детален урбанистички план на плацот се предвидени 2 градби- П+1(приземје + кат), со површина на основа 8мx11м.
● Плацот излегува на пат и ја има потребната инфраструктура.

Основни карактеристики

Шифра
1282
Површина
784 м2
Катност
П+1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг