Деловен простор – 127м2, Стара чаршија

  • 390,000€
Стара чаршија, Охрид

Деловен простор – 127м2, Стара чаршија

Стара чаршија, Охрид
  • 390,000€

Опис

Се продава деловен простор со вкупна површина 127м2, ПО + П + 1 + ПК, во центарот на Охрид, Стара чаршија.


РАСПОРЕД:

● ПО (подрумски простории): -1 ниво, површина 34м2,
● П (приземје): 35м2,
● КАТ 1: 27м2,
● ПК (поткровје): 25м2(во постапка на легализација).


* Деловениот простор се наоѓа на одлична локација, погоден за повеќе дејности.

Основни карактеристики

Шифра
1276
Соби
4
Површина
127 м2
Година на градба
1995
Подрум
Да
Површина/Подрум
34м2
Паркинг
Не
Позиција
Југозапад
Лифт
Не
Катност
По+П+1+Пк
Тоалет
1

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг