Трособен стан – 81м2 + 2м2 подрум, нас. Далјан

  • 53,000€
Далјан, Охрид

Трособен стан – 81м2 + 2м2 подрум, нас. Далјан

Далјан, Охрид
  • 53,000€

360° разгледување

3D план/Скица

СКИЦА

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија со излез на тераса, кујна, 2 спални соби, бања и остава(тоалет).

3Д ПЛАН

Опис:
РАСПОРЕД: ● претсобје кое води кон пространа дневна соба со трпезарија со излез на тераса, кујна, 2 спални соби, бања и остава(тоалет).

Опис

Се продава трособен стан со вкупна површина 81м2 (74м2 површина на стан + 7м2 тераса) + 2м2 подрум, на 2ри кат, без лифт, југозападно ориентиран во населба Далјан.


Цената за наместен стан изнесува: 56 000 евра.

Основни карактеристики

Шифра
1260
Соби
3
Бања
1
Површина
81 м2
Подрум
Да
Површина/Подрум
2м2
Паркинг
Заеднички
Кат
2
Позиција
Југозапад
Лифт
Не
Катност
П+5
Тоалет
1
Спални соби
2

Контакт информации

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • +389 78 90 70 60; +389 78 31 41 30 (viber/WhatsApp)

За повеќе информации

Compare listings

Compare
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
  • БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг